Vi tilbyder nu et unikt indblik i 3d print til undervisningsbrug. Har du hørt om 3d print, men ikke selv haft mulighed for at arbejde med teknologien, tilbyder vi at komme ud på din skole med et inspirationskursus, hvor du får et indblik i hvad teknologien har at tilbyde. Du får mulighed for at prøve vores nye transportable 3d printer og derigennem lære mere om mulighederne inden for 3d print.

egg2

Vi tilbyder også færdige forløb hvor du sammen med din klasse kan opleve hvordan 3d print kan bruges i en didaktisk, kreativ og innovativ sammenhæng. Vi har flere forskellige forløb som er målrettet til forskellige fag og hvor du får det hele serveret lige fra idé og  forløbsbeskrivelse til oplistede kompetence og vidensmål.

3d print kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men det at skabe figurer på en computer som derefter kan blive til fysiske objekter rummer en stor fascination hos eleverne og det styrker deres rummelige sans. Teknologien rummer muligheder for alle alderstrin fra indskoling til udskoling.

Skriv eller ring hvis du vil høre mere om vores kurser.

boat